שאלה לגבי Gastrocnemius מוגדל‬

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/04/2011 | 10:56 | מאת: דור28

שלום, לידידתי יש שריר שוק (Soleus,Gastrocnemius) די מובלט ( נראה כמו גבעה). הדבר בולט לעייני בהשוואה לתצורה חיצונית של שריר זה בבנות אחרות בנות גילה (28). עד כמה שלי יצא לראות, תופעה זו יותר נפוצה בנשים מבוגרות. האם הממצא הנ"ל הוא פתולוגי? האם יש קשר לעובדה שעד גיל 18 היא הייתה ספורטאית? מדוע השוני בינה לבין בחורות אחרות בנות גילה? אשמח להסברים חג שמח

25/04/2011 | 14:33 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן לתת תשובה ללא בדיקה ובמידת הצורך בדיקות עזר. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול