כאבים בזמן מאמץ בשוק רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/04/2011 | 10:14 | מאת: אלון

שלום רב, אני בחור בן 35 בריא בדר"כ, ויש לי תופעה הרבה זמן כאשר אני הולך מספר דקות הליכה מהירה או ריצה מתחיל לי כאב חד לאורך שוק רגל שמאל, כמו הרגשה כאילו לא זורם שם דם ואז אני חייב לעצוןר למנוחה או להוריד את קצב ההליכה עד כדי עצירה. רציתי לדעת מהי התופעה? וכיצד אני יכול לבדוק ולטפל בזה ? תודה

24/04/2011 | 21:44 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

רציתי לדעת מהי התופעה? יתכן ומדובר בתסמונת מדורים כרונית או איזה שהיא תסמונת מאמץ. פנה לבדיקת אורתופד אזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול