כאב באצבע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/04/2011 | 12:33 | מאת: גלית

שלום לד"ר טיטיון. לפני שלושה ימים התעוררתי בבוקר כאשר הקמיצה בכף רגל ימין שלי נפוחה מאד וכואבת (ממש קשה לדרוך על הרגל). זה קרה בעבר לפני מספר חודשים ועבר מעצמו לאחר מספר ימים . עליי לציין שאני עוסקת בפעילות ספורטיבית בעיקר הליכה וריצה ועושה זאת עם נעלי ספורט איכותיות (סקוני) המתאימות לפעילות זו. בימים שקדמו לאירוע , נעלתי נעלי התעמלות לאורך כל היום ... כן, הדבר קרה פעם נוספת לפני מספר חודשים גם לאחר הליכה ממושכת ועבר לאחר מספר ימים ... לא ברורה לי הסיבה (לא נחבלתי בכף הרגל בשום צורה ) ... אשמח לשמוע דעתך .. האם חלילה עליי לחדול מפעילות ספורטיבית , ואולי הנעליים לא תקינות , או שהאופן בו אני צועדת אינו נכון ?? אשמח לתשובתך ...

14/04/2011 | 20:42 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן לדעת ללא בדיקה מסודרת ולפי הצורך בדיקות עזר. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. יכולות להיות לכך סיבות רבות. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול