MRI קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/04/2011 | 20:26 | מאת: יובל

לאחר כאבים בקרסול בחלק האחורי בעת פעילות ספורט כגון כדורסל כדוריד, בתנועות מסוימות(שינויי כיוון למשל) מזה תקופה ארוכה נשלחתי לבצע בדיקת MRI .להלן הממצאים החריגים: עצמות הקלקנאוס והנביקולריס כמעט ונוגעים ללא איחוי, יש מעט נוזל בבורסה הרטרוקלקנאי. לסיכום בורסיטיס רטרוקלקנאי קל אין עדות לקואליציה טרסלית. א.מה זה בורסיטיס , האם זו היא סוג של דלקת שנטיתה להירפא? ב.מה זה אומר שהעצמות כמעט ונוגעות?..האם יש דרך להאט את התהליך או למנוע אותו. האם בסופו של דבר הם יגעו אחת בשניה ואז מה ההשלכות?.לי זה נשמע כמו איזה שעון מתקתק, שבסופו יהיו כאבים רבים. תודה מראש, יובל

14/04/2011 | 15:35 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

בורסיטיס , האם זו היא סוג של דלקת - כן זה סוג של דלקת. ניתן לרפא אך קודם צריך לאבחן מה המקור. ב.מה זה אומר שהעצמות כמעט ונוגעות?.. - זה משהו מולד. לעיתים זה הגורם לכאב ולבורסיטיס. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול