תוצאות בדיקת US של הקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/04/2011 | 11:27 | מאת: שמעי אירית

מפרק טיביאוטלרי - ללא נוזל יתר גידים קידמיים תקינים גידים מדיאלים - ללא שינויים פתלוגיים גידים לטראלים - תקינים רצוה ATFL - מעובה משמעותי והיפואקוגני, ללא סימני קרע. קידמית לפטישון חיצוני הודגמה קולקציה נוזלית בגודל 1.3*0.5 ס"מ יתכן גנגליון ציסטה. רצועה דלתואיד - תקין גיד אכילס - תקין

10/04/2011 | 12:43 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אין משמעות לתוצאות בדיקה ללא רקע רפואי, בדיקה קלינית ואולי בדיקות עזר נוספות. ככה על פניו נראה שיש לך נזק בקרסול לאחר נקע. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול