שבר בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/04/2011 | 22:17 | מאת: גרג

שלום בחורה עברה ניתוח בקסול שהיה לה שבר בימלאולרי WEBER B יחד עם שבר פריקה של הטאלוס HAWKINS 2 . היא עברה העמדה פתוחה וקיבוע פנימי של שבר קרסול דו פטישוני באמצעות פלטת טיטניום לטרלית וברגי טיטניום מידיאלית ועמדה פתוחה וקיבוע של שבר טאלוס עם 2 ברגים. עכשיו אחרי כמה ימים אחרי ניתוח כל ערב יש כאבים עזים ברגל ,ממה זה יכול להיות ? מהתפרים של ניתוח או אולי מהברגים שהגוף מתרגל עליהם? תודה

05/04/2011 | 11:08 | מאת: כאבים אחרי ניתוח

צור קשר למייל שלי ואנסה להסביר קצת את המצב ואת הצפוי בהמשך מנסיוני.. [email protected] מיכל

10/04/2011 | 12:36 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

כאבים יכולים לנבוע מסיבות שונות. ראשית יש לשלול זיהום ולכך יש לפנות לרופא המטפל. מעבר לכך, סביר שיהיו כאבים תקופה ארוכה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול