מכה חזקה באצבע הקטנה של כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/04/2011 | 09:41 | מאת: נעמה

שלום, נתקלתי עם האצבע הקטנה של כף הרגל במשקוף.יש לי כבר 10 שעות כאבים חזקים, האצבע וסביבתה התנפחו וקשה לי לדרוך על הרגל. שאלתי היא :אם בצילום יתגלה נקע או שבר, מה עושים בדר"כ במצב כזה? האם יש משהו שניתן לעשות בעצמי? תודה

04/04/2011 | 16:01 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אם בצילום יתגלה נקע או שבר, מה עושים בדר"כ במצב כזה? - אם זה שבר עם תזוזה גסה או פריקה של מפרק, כדאי להחזיר למקום ולקבע בדרך זאת או אחרת. זה לא משהו שכדאי לעשות בבית לבד... האם יש משהו שניתן לעשות בעצמי? - רגל מורמת, קירור מקומי ונוגדי כאבים לפי הצורך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול