ניתוח הלוס ולגוס האם כדאי לבצע?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

31/03/2011 | 23:01 | מאת: ניצן

שלום! אובחן אצלי הלוקס ולגוס , הרופא טוען כי חיצונית ברגל הבעיה כמעט ואינה נראית אם כי בצילום רנטגן נראית כי ישנה חומרה ברמה בינונית. העיסוק שלי ומקור פרנסתי דורש עמידה למשך שעות מרובות,ולכן אני מתלבטת האם לבצע את הניתוח. האם יש לו תחליפים? ( אני נמענת מהליכה בנעליים צרות וגם הולכת עם מדרסים) והאם כדאי לבצע את הניתח בתקופה זו ? האם המצב יכול להחמיר ומה הסיכוי שהניתוח יצליח? תודה

04/04/2011 | 15:59 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אם אין לך כאבים וכל מה שעליך לעשות כדי להרגיש נוח זה להתאים נעליים שלא תלחצנה וכ''ו, אל תעשי שום ניתוח. רק אם הבעיה מפריעה משמעותית שווה לעשות ניתוח. בד''כ תוצאות הניתוח טובות אבל הכל יכול להיות. אין תקופה מועדת לניתוח. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול