דורבן בעקב רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

31/03/2011 | 17:08 | מאת: ציקי

לפי צילום ששלך אותי רופא אורתופד יש לי דורבן ברגל ימין. אני עושה טיפולים ברפואה משלימה. יש לי גם הפניה לעשות מדרס. יש סוגים וחומרים שונים של מדרסים וגם מחירים שונים וגבוהים. רציתי לדעת מאיזה סוג של מדרס לבחור שיהיה טוב וגם לא יקר. אני מודה לך מראש על התשובה

04/04/2011 | 12:12 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

הכי חשוב מה שיטת לקיחת המידה. על המידה להלקח בישיבה או בשכיבה ללא דריכה עם גרב פולימרית או גבס. הכי חשוב שתהיה בלימה טובה של זעזועים לעקב ומנית עומס מהקשת האורכית הפנימית. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול