נפיחות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/03/2011 | 00:10 | מאת: טלי

לדוקטור שלום, בת 47. לפני כשבועיים הבחנתי נפיחות בקרסול, לעיתים יש לי מן כאבים באזור הקרסול וכף הרגל, לפני כשבוע התחילו לי מן "טיקים" כאשר אני יורדת במדרגות, שניתן לשמוע אותם (טיקים כמו שמשמיעים בקיפול האצבעות). קבעתי תור, לעוד שבוע וחצי לאורטופד. אך עד אז ברצוני להתייעץ האם ייתכן ומדובר בדלקת, או שבר מאמץ? או משהו אחר? נ.ב. לפני כחודש וחצי נפל על שתי הרגליים, אך לא ידוע לי על חבלה ברגליים. בתודה מראש על עזרתך.

31/03/2011 | 08:04 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התאור. אין מנוס מלפנות לבדיקה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול