כאבים בעקב שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/03/2011 | 17:51 | מאת: דני

מזה כמה שנים אני סובל מכאבים בתוך עקב שמאל, לפני 5 שנים אורתופד איבחן דורבן וקיבלתי זריקה שהחזיקה יפה מאוד במשך החמש שנים. לפני חצי שנה חזרו הכאבים, אצל רופאת המשפחה קיבלתי שוב זריקה והומלץ על ידה להוספת מדרסים. הוספתי מדרסים, אך אחרי חודש הכאבים שוב פעם חזרו, התעקשתי לראות שוב אורתופד, פגשתי אותו ( זה אותו אורתופד שהזריק לי לפני 5 שנים). הוא הזריק לי שוב זריקה לדורבן, אך הכאבים חזרו שוב אחרי חודש. הכאבים ממש חזקים עד כדי כך שאני בקושי יכול לדרוך על הרגל, ואני חושב שהתחילו לי גם כאבי גב בנוסף בגלל זה. מה אני עושה , האם יש פתרון בשבילי? תודה מראש

28/03/2011 | 14:44 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול