כאבים בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/03/2011 | 21:25 | מאת: עדנה

ערב טוב אני בת 46 ולפני חמש שנים אובחנתי כסובלת מפיברומיאלגיה ותיסמונת הסיוגרן אני סובלת מאוד מהפרקים ומקבלת פלקוניל וסלג'ן עיקר הכאבים הם באגן-אוסטאופניה וכפות הרגליים קרסולים קשה לי לקום בבקר ולעמוד על כפות הרגליים או לעמוד יותר מכמה דקות אז גם גב תחתון כואב מאוד-ספיינל סטנוזיס לפעמים אם אני יושבת הבעיה היא לקום וללכת או לעלות במדרגות הברכיים כואבות והעלייה איטית נסיתי מדרסים-אבל לפי התיאור ומאמרים שקראתי כנראה לא הזמינו לי את הנכון קשה מאוד לנגוע ולעשות מס'ז בכפות הרגליים כואב מאוד כבר אין לי מושג אם זה כאבי שרירים או עצמות איך אפשר לאבחן ולטפל והאם המדרס הפונקציונאלי יכול לעזור גם לכל מה שהזכרתי לעיל תודה על הזצן עדנה

28/03/2011 | 14:43 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצערי לא מדובר בבעיה אורתופדית. הטיפול בבעייתך ראומאטולוגי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול