קרסול נפוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/03/2011 | 22:31 | מאת: שולי

שלום רב בת 48 כחודש ימים הקרסול סביב הרגל נפוח מאוד ללא כאבים רק תחושה קלה של לחץ ואי נעימות וכאב רק במגע ובשבוע האחרון הנפיחות עולה לשוק הייתי אצל אורטופד ובצילום הוא לא ראה כלום ונתן לי טיפול נגד כאבים בכל זאת אני דואגת ומנסה לשאול חוות דעתך אני מודה לך מראש

28/03/2011 | 13:20 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצערי לפי התאור לא ניתן להגיע לאבחנה. פני שוב לבדיקת רופא המשפחה שיבדוןק אם אכן מדובר בבעיה אורתופדית או שיש לבצע בירור אחר. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול