כף רגל קשתית וכאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/03/2011 | 12:11 | מאת: נטע

שלום, אני סובלת מהיום בבוקר בכאב חזק בכף הרגל באיזור העקב, שמורגש בעיקר כשאני עומדת או הולכת. יש לציין שהמצב הזה מוכר לי וקורה לי לפעמים אם כי לעיתים רחוקות. בפעם הראשונה שזה קרה לי, כשפניתי לאורטופד הוא הסביר לי שהסיבה לכך היא שיש לי כף רגל קשתית יתר על המידה (ההיפך הגמור מפלטפוס) ולכן יש מקרים של הצטברות של דם בנקודה מסוימת בכף הרגל, שגורם לכאב. בזמנו הוא אמר לי רק ללכת עם גרב אלסטית בתקופה הזאת ולא לאמץ את הרגל ושזה אמור לעבור מעצמו. עכשיו כשאני שוב סובלת מהכאבים אני שואלת האם יש טעם לפנות לאורטופד או פשוט לחכות שזה יעבור?

22/03/2011 | 16:37 | מאת: איתי

שלום נטע, הסימפטומים שלך מתאימים ל"דורבן" או PLANTAR FASCIITIS. אני ממליץ לך לקנות מדרסים שיתמכו בקשת של כף הרגל שלך. כמו כן, מומלץ לעשות מתיחות כל בוקר וגם להניח קרח על המקום פעמיים ביום. אני לא רופא אבל יש לי נסיון עם מקרים דומים. מקווה שזה יעזור לך

28/03/2011 | 13:06 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

במיש\דה ומכאובייך ך\לא חולפי, יש בהחלט מקום לפניה לאורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול