קרסול נפוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/03/2011 | 19:59 | מאת: עדנה אמיר

שלום, לפני 8 חודשים שברתי את הקרסול.אמנם חזרתי לתפקוד מלא אך יש לי כאבים וטווח התנועה שלי עדין לא חזר כפי שהיה. אני בת 50 ספורטאית.עשיתי את כל הבדיקות צילומים וכו' והכל תקין. במהלך השבוע האחרון אני מרגישה מעט נפיחות בקרסול וקצת יותר קושי בטווח התנועה. האם יש משהו לעשות או פשוט להשלים עם המצב? ממה יכולה להיות הנפיחות? לא עשיתי משהו חריג. תודה עדנה.

22/03/2011 | 08:24 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

שווה לפנות לבדיקה של מומחה לבעיות קרסול וכף רגל. יחד עם זאת, קחי בחבשבון שלאחר שבר קרסול, המצב לעולם לא חוזר לקדמותו ב-100%. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול