שלום יש לי סדק בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/03/2011 | 18:37 | מאת: איתי

יש לי סדק בקרסול סיבבתי את הקרסול של רגל ימין ואני כבר יומיים עם גבס ואני פשוט מרגיש שיפור עצום ברגל והרופא אמר לי לחזור אליו בעוד 5 ימים ורציתי לדעת עם אני יוכל להוריד תגבס כמה ימים לפני וזה ישתפר לי עד אז ביום שני סיבבתי את הקרסול וביום ראשון אני פשוט מקווה שזה יחלים האם זה יחלים ואם כן מה אני יצטרך לעשות כדאי שעד יום ראשון אני יוכל ללכת על הרגל הפגועה ??

17/03/2011 | 07:32 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן לתת תשובה ללא בדיקה ובחינת צילומים. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול