עצם בולטת לצדי הבוהנות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/03/2011 | 17:01 | מאת: אורלי

שלום דר טיטון יש לי בצידי הבוהנות עצם שבולטת בשני הכפות רגליים בעט לבישת נעלים סגורות ועמידה ממושכת אני סובלת מכאבים עזים וקשה לי מאוד ללכת שמעתי שיש ניתוח להורדת העצם ויש לי מס שאלות 1.האם התיתוח קשה ? 2.האם אפשר לנתח את שני הרגליים באותו ניתוח? 3.אלו קשיים כרוכים בהחלמה מהניתוח? 4.כמה זמן דרוש להחלמה מלאה? 5.אלו אחוזי הצלחה יש לניתוח? והאם העצם אינה חוזרת ליגדול שוב? אני מאוד מודה לך על עזרתך ואשמח מאוד אם תפנה אותי למומחים תודה מראש אורלי

16/03/2011 | 14:26 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

1.האם התיתוח קשה ? - לא קשה למנתח בדד''כ, יותר קשה לחולה... 2.האם אפשר לנתח את שני הרגליים באותו ניתוח? - כן אך זה קשה יותר לחולה. 3.אלו קשיים כרוכים בהחלמה מהניתוח? - כאבים, קושי בדריכה וכ''ו. 4.כמה זמן דרוש להחלמה מלאה? - שלושה חודשים עד שנה. תלוי בניתוח, בחולה וכ''ו. 5.אלו אחוזי הצלחה יש לניתוח? - מאוד גבוהים. מעל 90%. והאם העצם אינה חוזרת ליגדול שוב? - בד''כ לא עם הניתוח טוב. אני מאוד מודה לך על עזרתך ואשמח מאוד אם תפנה אותי למומחים - אני מנוע מלהמליץ בפורום זה אך את יכולה לברר ב- www.rofe.co.il. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול