תחושת כאב בכף רגל שמאל בזמן פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/03/2011 | 22:39 | מאת: א.

יש לי מזה כמה שנים תופעה מוזרה שלא חויתי קודם. אני בת 38 כיום, אם לשלושה ילדים. בעת עיסוק בפעילות גופנית קלה עד בינונית ואף מאומצת יותר (ריקודי עם, הליכה, אירובי דאנס), בעודי נעולה בנעלי ספורט טובים (כבר החלפתי , סקטצ'רס, נייק וכעת עם סקוני) אני חשה בתחילה בנימול והרגשת הירדמות בשתי האצבעות הקטנות הקמיצה והזרת של כף רגל שמאל. זה חוזר על עצמו בכל פעם, עד כאב שמאלץ אותי לעצור, לשחרר את כף הרגל, לעיתים אפילו לחלוץ את הנעל ואז לחזור לפעילות וכך חוזר חלילה...ממה זה יכול לנבוע? האם בעייה של התאמת הנעל לכף הרגל? משהו אחר? אנא תכוון אותי מה לעשות, זה ממש מתסכל, תודה א.

15/03/2011 | 12:14 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אם את כבר סובלת שנים, אולי הגיע הזמן לפנות לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך? נשמע שכן... בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול