בליטה גרמית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/03/2011 | 23:41 | מאת: מיכאל גנה

שלום לך. יש לי מין בליטה בכף הרגל ולפי הממצאים רשמו לי ככה. עצם ססמואידית מודגמת באספקט הלטרלי של המפרק הטרזו-מטה-טרזלי הרביעי. גודל הממצא: 8 מ"מ. והסיכום שלהם הוא כזה: קיימת עצם ססמואידית באספקט הלטרלי של כף הרגל הימנית המרחיבה את המפרק הטרזו-מטה-טרזלי הרביעי ומתבלטת סופרו-לטרלית ממנו. אחרי כל זה הסברתי לרופא שבזמן הליכה ממושך והתאמצות פיזית האזור בכף רגל מתנפח. והוא הפנה אותי לתהליך ניתוח להוצאת העצם או לחתוך את הבליטה. ורציתי לדעת מה הסיכונים שתהליך ניתוח שכזה. תודה רבה

14/03/2011 | 09:32 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

כמו בכל ניתוח. זיהום בפצע, פגיעה בעצבים ובכלי דם, כאבים וכ''ו. יחד עם זאת, בד''כ הניתוחים מצליחים. בברכה - דר' טיטיון.

19/03/2011 | 04:25 | מאת: מיכאל גנה

וכמה זמן החלמה זה אחרי הניתוח עד שאני חוזר ללכת כרגיל . ?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול