הצנחנים 15 נווה שרת ת"א

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/03/2011 | 12:47 | מאת: מירי .פ

ד"ר שלום אני סובלת בכאבים ברגל שנתיים וחצי שנה וחצי מטופלת אצל ראומטולג בגלל סינוביטיס של קרסול tallo-navicular joint ו-morton's neuroma סינוביטס פעילה כעת das28 4.66 טופלתי בזריקה בכדורים לדלקות ועדין בכדורים שכל שלושה חודשים מחליף לי אותם כי זה לא עוזר לי בחגורה סיליקון להחזיק את הרגל ושהיהי לי כל לדרוך גבסו לי את הרגל שבעיים כדי לתת לרגל לנוח לא עזר אני הגעתי למצב של צליע ואפילו בזמןהליכה אני צריכה לנוח כמה דקות כדי להמשיך ללכת סוף סוף הרמטלוג שלח אותי למומחה לכף רגל וקרסול נסתי להזמין תור אליך ואמרו שאין תור רק לעוד 4 חודשים נתנו לי לאלון בורג אני מקווה מאוד שהוא יעזור לי כי אני לא יכולה לסבול יותר בכאבים איזה טיפול אני יכולה לקבל עוד אחרי כל הכדורים וחגורה לרגל ופיזיותרפיה שלא עזרו

05/03/2011 | 12:52 | מאת: מירי .פ

זה הכותרת

13/03/2011 | 15:05 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

דר' בורג רופא מצויין. לגבי טיפול לא ניתן להמליץ ללא בדיקה קלינית ובדיקות עזר. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול