נקיעה נכתב שזה משהו עם הפטיש ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/02/2011 | 11:50 | מאת: רותם

אמרו לי שאחרי נקיעה ראשונה הרגל לא חוזרת לעצמה אף פעם והחשש לנקוע שוב גדול הרבה יותר זה נכון?

27/02/2011 | 02:09 | מאת: דנה

שלום רותם ממש לא רופאה, אבל - מי אמר לך? ומה בדיוק ואיזו נקיעה זו. אי אפשר לומר כאן כלום שהוא חד משמעי. עקרונית - אחרי נקע, האלסטיות של הרצעות נפגעת, אבל.. כל גוף מחלים אחרת ומגיב אחרת, ואין כאן כללי ברזל. יש מי שנוקע פעם אחת בכל חייו, ולא חוזר על כך שנית, ויש מי שאחרי הראשונה- יבואו לו עוד עשרות. אין חוקים צריךלהיות זהיר ולעשות תרגילים פיזיותרפיים לשימור השרירים ולחיזוקם ולחיזוק פעולת הרצועות והגידים. דנה

28/02/2011 | 09:43 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אין לי מה להוסיף לתשובתה של דנה. בברכה – דר' טיטיון.

28/02/2011 | 13:12 | מאת: רותם

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול