שבר אצבע 4 ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/02/2011 | 10:56 | מאת: אירית הדר

לפני 6 שבועות שברתי אצבע ברגל. לא קיבלתי כל טיפול. בשל כאבים מתמשכים עד היום פניתי לאורתופד. לאחר צילום הסתבר שהשבר התאחה כך שהעצם האמצאית חוברה לעליונה-ללא מפרק.הרופא הציע שנחכה עוד 4 שבועות.מה אפשר לעשות?אני סובלת מכאבים בהליכה, לא יכולה ללבוש נעלי עקב או נעל שטוחה שאינה רכה ורחבה.האם ניתן לחיות ללא המפרק? האם הכאב יחלוף? האם צריך לנתח?

25/02/2011 | 08:13 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מה אפשר לעשות?- להמתין בסבלנות בינתיים. אני סובלת מכאבים בהליכה, לא יכולה ללבוש נעלי עקב או נעל שטוחה שאינה רכה ורחבה.- אז אל תנעלי בשלב זה נעליים ששמכאיבות לך. האם ניתן לחיות ללא המפרק?- כן. האם הכאב יחלוף? - בד''כ הכאב חולף. האם צריך לנתח? - בד''כ לא. רק אם השבר לא מחלים או שהאצבע עקומה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול