קרסול נפוח ללא כאב מיוחד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/02/2011 | 10:33 | מאת: הדס050-5563754

שלום רב בעיצומו של טיול הבחנתי שקרסול ימין נפוח ללא כאב,אם כי במצבים מסוימיים יש תחושה של אי נוחות,במיוחד בעמידה שפופה תוך כדי התעמלות,בבדיקות דם שעשיתי יש לי ערכים גבוהים מהנורמה 2.20 antinuclear ab adults מן הסתם אינני ילדה אני בת 48 מה המשמעות ? שומן או סרטן?עלי לעשות עוד בדיקת דם בימים אלה כדי לאמת שוב את התוצאות תודה .בבקשה בלי הנחות אני חסינה עברתי סרטן עם ביתי כשהייתה בת 1.5

25/02/2011 | 07:53 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא נשמע שמדובר בסרטן. אולי בעידה מפרקית דלקתית. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול