דלקת בקרסול כתוצאה מקרע חלקי ברצועה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/02/2011 | 18:03 | מאת: רוני

שלום דוקטור טיטיון. לפני כחצי שנה עיקמתי את קרסול ימין כלפי פנים כשנפלתי בעת ריקוד. כ 3 חודשים לאחר מכן עשיתי אולטראסאונד ומה שנראה הוא: "רצועה ATFL - הודגם מעובה בחלקו הדיסטלי עד 0.5 ס"מ, בעובי בלתי סדיר באיזור האחיזה הפרוקסימלית". כלומר קרע חלקי. נשלחתי לפיזיוטרפיה שם אמרו לי שאין טעם אחרי כל כך הרבה זמן מהפציעה לעשות פיזיוטרפיה. פניתי לאורטופד נוסף והוא פסק שיש תהליך אינפלמטורי והמליץ על הזרקת סטרואידים. נכון לעכשיו אני כבר חצי שני אחרי הפציעה ועדיין סובלת מכאבים. אני מודה שלא עוזרת לעצמי מכיוון שממשיכה לרקוד. האם הסטרואידים באמת עוזרים? האם עליי להפסיק לרקוד לחלוטין כל עוד יש לי דלקת? והאם יש דרכים נוספות לטפל בדלקת? רב תודות על הסבלנות והתשובות רוני

24/02/2011 | 18:18 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לפני שאת מקבלת זריקות, פני לבדיקה של אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול