דרושה עצה דחופה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/02/2011 | 20:36 | מאת: ספורטאי

היי, אני ספורטאי שגר בח"ול, והייתה לי תאונת אימון אתמול, דרכתי לא נכון על רגל שמאל וכנראה נגרם נקע רציני אם לא קרע , כי נוצרה נפיחות ושטף דם בצד שמאל של כף הרגל באיזור הבוהן הקטנה. שמתי קומפרסים במשך הלילה וקיררתי את האיזור, המצב השתפר קצת אבל עדיין קשה לדרוך לגמרי על כף הרגל, הבעיה היא שיש לי תחרות בעוד 3 ימים ואני חייב להשיג תוצאות מהר, מישהו יכול לתת עצה לעזרה מהירה? לפחות להעלים את הכאב והנפיחות עד אחרי התחרות, אז כבר יהיה לי זמן לפנות למרפאה...

17/02/2011 | 18:03 | מאת: מיכי מנהיים

בלי אחריות, תרופת סבתא, לעטוף את המקום הנפוח עם עלה כרוב, לשים עליו תחבושת, ולנוח עם זה שעתיים, מוריד נפיחות,

24/02/2011 | 18:01 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אין ההוקוס פוקוס. נקווה שהכל עבר בשלום. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול