התיעצות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/02/2011 | 12:49 | מאת: נעמי

שלום לפני כשנתיים נפלתי ושברתי את קרסול ימין הפיבולה טופלתי בair cast כשחזרתי להליכה רגילה התחילו נעילות של הקרסול mri נראה נזק לסינדסמוזיס ופרורי עצם במקום בוצע ניתוח ארטרוסקופיה לאחר חודשיים עדיין כאבים ניכרים בצקת ונפיחות ברויזיה של הmri נראה נזק לסינדסמוזיס והתרחקות הפיבולה מהטלוס בצילום חדש בעמידה אין פתיחת סינדסמוזיס הרופא אומר שאין יותר מה לעשות מבחינה אורטופדית מה דעתך?

22/02/2011 | 14:10 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אני לא משוכנע שאין מה לעשות. לצורך מתן תשובה לשאלתך יש צורך בבדיקה אורתופדית מסודרת ובחינת בדיקות עזר. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול