אצבעות כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/02/2011 | 09:43 | מאת: רוצה מאוד לדעת

יש לי התכווצויות באצבעות רגל ימין בקמיצה ובאמה.תקופה ארוכה זה היה כשנעלתי נעליים ספיציפיות (כשני זוגות) ועכשיו יש לי את ההתכווציות בכל מצב מספר רב של פעמים ביום. ההתכווצות הינה עצבית (כמו התחשמלות קלה) במצב זה עליי לכווץ את האצבעות בהליכה כדי שהזרמים/התכווצויות לא יטרידו אותי. מה יכולה להיות התופעה ולמי עליי לגשת לבדיקה? תודה מראש

22/02/2011 | 14:06 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יכולות להיות לכך סיבות שונות. בעיה עצבית, בעיית כלי דם, בעיה הורמונלית, בעיה באיזון מלחי הדם, תופעת לואי של תרופות ועוד. פני לבדיקת רופא המשפחה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול