בעיה בכף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/02/2011 | 23:02 | מאת: סיון

כף הרגל שלי היא גדולה כמעט מידה 44 ויש לי פלטפוס במצב חמור וזה משפיע על האליכה שלי בבקשה שמישהו יעזור אני חייבת פיתרון

06/02/2011 | 12:15 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום סיון אחת מקשתות כף הרגל היא הקשת האורכית. תפקידה הוא לבלום את הזעזועים שבפעולת הדריכה ולחלק את משקל הגוף בצורה נכונה בין עצמות כף הרגל. קיימים שני סוגי פלטפוס:פלטפוס קשיח – במצב זה, מבנה הרגל הוא שטוח. גם בעת שהרגל באוויר וגם בעת הדריכה – הרגל שטוחה. פתרון לבעיה שלך - מדרסים בהתאמה אישית. יעקב חיים וינברג – מומחה לפתרון בעיות רגליים

22/02/2011 | 13:58 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

הטיפול הוא עם נעליים ומדרסים מתאימים. במידה ואין ברירה ניתן גם להציע טיפול ניתוחי. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול