שברי הליכה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

03/02/2011 | 09:37 | מאת: הדס

לאחרונה התחלתי להתאמן לקראת טיול גדול שמתוכנן לעוד חודש והתחילו לי כאבים של התחלת שברי הליכה. הפסקתי את האימונים לכמה ימים. מתי אפשר לחזור לאימונים? האם אכילת מוצרי חלב בחודש שנשאר לי יכולה לעזור או שהעצם צריכה יותר זמן כדי להשתקם?

18/02/2011 | 08:53 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מתי אפשר לחזור לאימונים? - צריך לפחות חודש וחצי מנוחה. האם אכילת מוצרי חלב בחודש שנשאר לי יכולה לעזור או שהעצם צריכה יותר זמן כדי להשתקם? - חלב לא יעזור. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול