חוסר תחושה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

31/01/2011 | 13:20 | מאת: dorin

שלום רב, באופן קבוע אני סובלת משרירי התאומים שנתפסים בשנתי, (אני לא עוסקת בספורט כלשהו) ולאחרונה אני סובלת מחוסר תחושה ברגל ימין, אין נימול לפני והרגל לא רדומה אך בחודש האחרון קרה שנפלתי 3 פעמים בגלל חוסר תחושה ברגל ואין לי איך לצפות זאת מראש. מה יכולה להיות הבעיה?

18/02/2011 | 08:46 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יכולות להיות לכך סיבות שונות. בעיה עצבית, בעיית כלי דם, בעיה הורמונלית, בעיה באיזון מלחי הדם, תופעת לואי של תרופות ועוד. פני לבדיקת רופא המשפחה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול