דלקת כרונית בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

31/01/2011 | 11:58 | מאת: מעין

יש לי דלקת בגיד אכילס אשר חזרה על עצמה בעבר בערך אחת לשנה בשנים האחרונות וכרגע נמצאת כבר כחצי שנה במצב של כאב מתמיד. טופלתי באתופן ובארקוקסיה ללא שיפור וכן בפיזיותרפיה (תרגילים, אולסרסאונד וקרח) ללא שיפור גם כן. מה עוד ניתן לנסות ולעשות כדי לפתור את הבעיה? האם קיימים טיפולים נוספים? היכן אפשר למצוא מידע בנושא? תודה מראש, מעין

18/02/2011 | 08:45 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יש טיפולים שונים חלקם שנ\מרניים כולל פיזיוטרפיה גלי הלם קיבוע בגבס וכ''ו וחלקם ניתוחיים. פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול