שלושה שברים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/01/2011 | 22:56 | מאת: אלעד

נפלתי ונפצעתי בכף רגל ימין הלכתי לעשות צילום ומצאו לי שלושה שברים בכף הרגל ויש לי מספר שאלות 1. אני יודע מה זה מסרק כף הרגל אני רק לא יודע איזה מספר זה כל עצם(1 זה הבוהן או הזרת?) 2. אני עם גבס עד הברך והרופא אמר לי שבשבוע הראשון לא לדרוך על הרגל ובשבוע השני הוא יעביר לי את הגבס למצב הליכה ואחרי עוד שבוע יורידו לי את הגבס בנתיים מותר לי ללכת לבית ספר על קביים או בכללי לקפץ על רגל אחד ממקום למקום בבית? ובאמת תוך שבועיים אני יכול להוריד את הגבס? 3.אני בן 16 והרופא אמר לי שזה יחלים ללא שום השלכות ,ושאלה בכללי יכול להיות שזה יחמיר? כי אני עם גבס ואני לא דורך על הרגל או נשען עליה...

10/02/2011 | 13:18 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

1. אני יודע מה זה מסרק כף הרגל אני רק לא יודע איזה מספר זה כל עצם(1 זה הבוהן או הזרת?) - 1 זה בוהן. 2. אני עם גבס עד הברך והרופא אמר לי שבשבוע הראשון לא לדרוך על הרגל ובשבוע השני הוא יעביר לי את הגבס למצב הליכה ואחרי עוד שבוע יורידו לי את הגבס בנתיים מותר לי ללכת לבית ספר על קביים או בכללי לקפץ על רגל אחד ממקום למקום בבית? ובאמת תוך שבועיים אני יכול להוריד את הגבס? - מאחר ולא ראיתי צילומים ולא בדקתי את הרגל לא אוכל לענות. 3.אני בן 16 והרופא אמר לי שזה יחלים ללא שום השלכות ,ושאלה בכללי יכול להיות שזה יחמיר? כי אני עם גבס ואני לא דורך על הרגל או נשען עליה... - הכל יכול להיות. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול