יבלת - למי לפנות?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/01/2011 | 21:14 | מאת: נועה

יש לי יבלת מכאנית בכרית כף הרגל מתחת לזרת (בשתי כפות הרגליים) כתוצאה מאופן הדריכה שלי- כיוון שיש לי קשת גבוהה מידי בכף הרגל, כך שהיבלת קיימת כבר שנים רבות. אני הולכת עם מדרסים ותמיד הסתדרתי עם היבלות למרות שפה ושם קצת הכאיבו לי, אבל מאז שהייתי בהריון-כנראה בגלל תוספת המשקל על הרגליים, המצב החמיר וכיום בעיקר ברגל שמאל אזור היבלת מכאיב לי מאוד, עד כדי כך שממש קשה לי ללכת יחפה או בנעלי בית וגם עם המדרסים כואב לי בדריכה. השאלה היא האם אני צריכה לפנות לבדיקת אורתופד או ללכת לפדיקור רפואי? יש לציין שמעולם לא עשיתי פדיקור משום סוג ושאמנם בילדותי הייתי במעקב אורתופד אבל מאז לא ממש.

10/02/2011 | 13:16 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

1 - פדיקור רפואי. לא עוזר? - 2 - רופא עור. לא עוזר? - 3 - אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול