tel aviv

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/01/2011 | 22:16 | מאת: בטי

מזה כחצי שנה כאבים חזקים בכרית שמתחת לכף הרגל קרוב לאצבעות,הבחנת הפודיאטור היא-צניחת העצם והפיתרון-ניתוח,,רוצה להבין איך..מה..מדרסים ושיאצו לא עזרו לי..אני מיואשת..תודה

26/01/2011 | 14:08 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצערי לא ניתן לתת לך תשובה ללא בדיקה מסודרת ובחינת בדיקות עזר (צילומים). בברכה - דר' טיטיון.

26/01/2011 | 22:13 | מאת: בטי

מוכנה להציג את המימצאים אבל איך?? הצילום אולטראסאונד אצל הרופא..אני עושה פעם בשבוע טיפול אלטרנטיבי בכף הרגל(שיאצו..)והולכת עם המדרסים שבנו לי אך הכאבים חזקים ומתמשכים לכל אורך היום והלילה...יש אפשרות להגיע אלייך באופן פרטי??תודה

26/01/2011 | 22:13 | מאת: בטי

מוכנה להציג את המימצאים אבל איך?? הצילום אולטראסאונד אצל הרופא..אני עושה פעם בשבוע טיפול אלטרנטיבי בכף הרגל(שיאצו..)והולכת עם המדרסים שבנו לי אך הכאבים חזקים ומתמשכים לכל אורך היום והלילה...יש אפשרות להגיע אלייך באופן פרטי??תודה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול