נאווה שאנן 14 חיפה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/01/2011 | 23:28 | מאת: צילה

שלום ד"ר טיטיון, אני "פונהותיקה".בת 50. לפני 6 חודשים סדקתי את הקרסול. כמובן הייתי בביקור אצל הרופא. לפני שבועות הייתי אצל מומחה לכף רגל, יש לי עדין כאבים. הרופא אמר להפסיק פיזוטרפיה . מרגע שהפסקתי פיזוטרפיה טווח התנועה שלי חזר להיות מוגבל יותר.אני הולכת רגיל עושה ספורט וגם הליכות. עשיתי גם אולטרה סאונד וצילום נוסף הכל נראה תקין. האם יהיה לכך סוף? האם הכאבים יפסקו? למה להפסיק פיזוטרפיה? אני ממש מיואשת שלא ישאר כך לנצח. אשמח לתשובתך. תודה צילה

26/01/2011 | 14:04 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם יהיה לכך סוף? האם הכאבים יפסקו? - מאחר ואני לא נביא, לא אוכל לענות על שתי השאלות הנ''ל. למה להפסיק פיזוטרפיה? - אם הטיפול גורם לך לכאבים אז אין בו תועלת. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול