כאבים חדים מתחת לאצבע כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/01/2011 | 23:59 | מאת: נורית

שלום רב, באולטראסאונד התגלה כי סיבת הכאבים בדריכה היא-mortons neuroma קניתי בננה מסיליקון לתמיכת האצבעות אך הכאב ממשיך.האם יש טעם לקנות מדרסים?איזה מומלצים?האם טפול אלטרנטיבי מתאים ואיזה?האם ניתוח להוצאת העצב המעובה קשה,תופעות לוואי והאם אחוזי ההצלחה גבוהים ?מה הסכנות בניתוח זה?תודה על התשובה נורית

24/01/2011 | 12:53 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם יש טעם לקנות מדרסים? - כן, לפי מידת גבס לנסות להרחיב המרווח בין המסרקים ולהוריד עומס מקומי. האם טפול אלטרנטיבי מתאים ואיזה? - זאת יש לברר במרפאה לרפואה משלימה. האם ניתוח להוצאת העצב המעובה קשה,לא ניתוח קשה, 70-80% הצלחה, סיבוכים - זיהום בפצע חוסר הצלחה, חזרה של הנאורומה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול