גיד בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/01/2011 | 09:55 | מאת: הילה

שלום, אני סובלת מכאבים ושינוי באצבעות כף הרגל, נבדקתי ע"י אורטופד שאמר שיבלות (מסמר) בכף הרגל כמעט וקרעו את הגיד לגמריואני צריכה לעבור ניתוח האם יש פתרון אחר מלבד לניתוח למקרה כזה? קבעתי תור לרופא בבית חולים במאי, האם יש דרך להקדים את התור? לפני שיקרע הגיד לגמרי חשוב לציין שאני חולת סכרת ולב עם קוצב לב, האם יש עדיפות/המלצה לביצוע טיפול/ניתוח במקרה הנ"ל בבילנסון או בשרון?

13/01/2011 | 08:30 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

נשמע בהחלט שבעייתך דורשת התערבות ניתוחית. לעיתים התאמת מדרסים יכולה להקל. לגבי איזה בית חולים לפנות, זאת בחירה שלך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול