כאבים באמצע כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/01/2011 | 20:05 | מאת: יותם

שלום! שמי יותם בן 21 חייל במקצועי אני אפסנאי ועומד כמעט כל היום על הרגליים ,התחילו לי כאבים באיזור של אמצע כף הרגל לפני כחודש וחצי האורטופד איבחן דלקת בגיד . קיבלתי טיפולי פזיותרפיה של חשמל וus גלי חום . הטיפול לא עוזר בכלל ואף לא מקל על כאבי אשמח אם תוכל לתת לי דרכי טיפול אחרים .

13/01/2011 | 08:19 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לפנות שוב לרופא. אולי מדרסים יוכלו להקל? אולי פטור מנעליים ואולי אם תעבור לגולני יכאב לך כל הגוף אז לא תשים לב לכאבים ברגל... בברכה - דר' טיטיון.

27/06/2011 | 14:20 | מאת: אהובה

בחיפושי באינטרנט אחר תשובות לגבי כאבים באמצע כף הרגל. אני חושבת שחלק מתשובתך לחייל (בנוגע שיעבור לגולני...) היא לא ראוייה בהחלט, אפילו לא בציניות.תשובה מחפירה.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול