שבר ברקסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/01/2011 | 19:20 | מאת: שרון

ד"ר טיטיון הנכבד, לני יומיים שברתיאת הקרסול שבר טרימאליולארי אני בת 37 וזה קרה לי בבית תוך קימה מכיסא. אני אמורה לעבור ניתוח ברגע שהנפיחות תרד. שאלותי: האם ישנה אפשרות לנכות משבר כזה? מה משך ההחלמה משבר כזה האם יש שיטות לזירוז ההחלמה ? מאחר ואני בת 37 והשבר קרה לי בתוך הבית תוך קימה מכיסא האם יש לדרוש בדיקת צפיפות עצם על מנת לוודא אם אינני סובלת מבריחת סידן? אודה לך על תשובתך בהקדם. שרון

13/01/2011 | 07:50 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם ישנה אפשרות לנכות משבר כזה? - כן. מה משך ההחלמה משבר כזה האם יש שיטות לזירוז ההחלמה ? - החלמה מלאה היא ממושכת יכול לקחת בקלות חצי שנה עד שנה. מאחר ואני בת 37 והשבר קרה לי בתוך הבית תוך קימה מכיסא האם יש לדרוש בדיקת צפיפות עצם על מנת לוודא אם אינני סובלת מבריחת סידן? - אם זה קרה רק בגלל שקמת מכיסא זה בהחלט דורש בירור. בברכה - דר' טיטיון.

13/01/2011 | 11:23 | מאת: מיכל.א

שבר דומה, צרי קשר.. [email protected]

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול