אולטרסאונד גיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

06/01/2011 | 15:39 | מאת: שלמה

נשלחתי לאולטרסאונד גיד אכילס בגלל כאב באיזור זה. אודה לך מאד אם תסביר לי את התוצאות, כי האורטופד יצא לחופשה של שלושה שבועות." התעבות של הגיד בשליש הדיסטאלי כ-10 מ"מ, אין עדות לקרע. שינוייםהיפואקוגנים קרעים קטנים בתוכו.סיכום: טנדינוזיס משמעותי שליש דיסטאלי בגיד אכילס.בתודה מראש, שלמה.

09/01/2011 | 11:18 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

גיד האכילס שלך חולה. זה ההסבר הכי פשוט לבעיה. צריך לנסות טיפול פיזיוטרפי, התאמת מדרס להרמת העקב ומניעת עומס אחורי, לעיתים טיפול בגלי הלם יכול להקל ובסופו של דבר אם אין שום ברירה, הטיפול הוא ניתוחי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול