ד"ר הצילו!!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/01/2011 | 12:49 | מאת: מיואשת

אני ממש מיואשת. אחרים שבועות ארוכים וכואבים של גב כף הרגל בהם החליפו רופאים שונים דעות שונות (כולם על פי אנמנזה בלבד) ביניהן: שברי מאמץ, דלקת בגידים, עצב כלוא והאחרונה והעדכנית: נוירומה. ד"ר נכבד האם תוכל לכוון אותי? האם יש איזו בדיקה שעל פיה ניתן לקבוע בוודאות מה זה? הכאבים באים והולכים וכשהם באים הם כואבים מאד. מה עושים? כל רופא אומר משהו אחר ונותן טיפול אחר. תודה

05/01/2011 | 17:00 | מאת: מיכי מנהיים

זה יהיה מאד פשטני לתת לך עצה בפורם ללא בדיקה, את זקוקה למומחה לכף רגל, ולא לאורטופד כללי, אני ממליץ לך על דר' טיטיון מנהל הפורם הזה,

06/01/2011 | 08:47 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ככה זה, היכן שיש שני רופאים, יש לפחות שלוש דעות... בד''כ לא ניתן להגיע לאבחנה רק לפי אנמנזה. יש צורך בבדיקה מסודרת ובדיקות עזר. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה – דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול