מה הסיבה?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/12/2010 | 20:37 | מאת: יעל

שלום. רציתי לדעת בבקשה מה הסיבה שנרדמות לי כפות הרגליים כל רגע? אני יושבת בכיסא בצורה הכי נוחה שיש במשך 10 דקות ופתאום נרדמות לי הרגליים, מרגישה מן "קוצים". זה קורה לי בדרך כלל בישיבה, לא בשכיבה, ולא בעמידה. מאז ומתמיד זה קורה לי. גם כשהייתי קטנה. אני בת 26. עכשיו אני בהריון שבוע 30 והמצב ממש מחמיר. נרדמות לי הרגליים בתדירות כל כך גבוהה. בדיקות דם תקינות לחלוטין, אין אנמיה, אין משהו חריג. אני בחורה בריאה וההריון תקין לחלוטין. זה קורה לי עם כל סוגי הנעליים, גם פשוטות וגם אורטופדיות, זה לא משנה מה אני נועלת ואיך אני יושבת, הרגליים נרדמות מהר מאוד. מה הסיבה לכך? ואיך מונעים?

30/12/2010 | 16:40 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יכולות להיות לכך סיבות שונות. בעיה עצבית, בעיית כלי דם, בעיה הורמונלית, בעיה באיזון מלחי הדם, תופעת לואי של תרופות ועוד. פני לבדיקת רופא המשפחה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול