מתיחת שריר בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/12/2010 | 00:49 | מאת: לימור

ד"ר טיטיון שלום רב, בני בן 4, ובחודשיים האחרונים נתפס לו שריר Flexor Digitorum Longuas/ Flexor Hallucis Longus בכף הרגל כ- 4 פעמים. התפיסות משתחררת תוך שעה עד מספר שעות.לא תיעדנו האם זה קורה ברגל מסויימת או באופן אקראי בכל אחת מהרגליים. עם זאת, בכל פעם נתפסה רק רגל אחת ולא שתיהן בו זמנית. האם עלי לקחת את בני לבדיקה אורטופדית? בפעם השניה רופא הילדים בדק אותו, והמליץ רק לעקוב ולתת משככי כאבים. תודה

28/12/2010 | 19:43 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם עלי לקחת את בני לבדיקה אורטופדית? - כן.אצל אורתופד ילדים. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול