שבר באצבע שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/12/2010 | 17:46 | מאת: לילה

קבלתי מכה לפני שלושה חודשים באצבע הרגל בצילום גילו שיש שבר אלכסוני אני במעקב אצל אורתופד בקש שאעשה צילום עשיתי לפני שבוע עדיין השבר לא התאחה אני מרגישה כאבים והכאב תופס אותי עד הברך האצבע קצת נפוחה הרופא אמר שאין מה לעשות ונתן צילום עוד חודשיים הרופא אמר שלא צריך ניתוח שבר באצבע זה לא דבר משמעותי למרות שהתלןננתי על כאב כולי תקווה שתעזור לי תודה מראש

28/12/2010 | 19:37 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

במידה ויש כאבים קשים ואין מחיבור של השבר, ניתן לשקול טיפול ניתוחי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול