כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/12/2010 | 23:18 | מאת: שמעון

ביום 14-11 נפגעה רגלי כתוצאה מחפץ אשר נפל עליה, בבדיקה במר"מ וצילום רנטגן נתגלה ע"י מבקש הצילום שבר ללא תזוזה במסרק הראשון של כף הרגל, שהיתי עם סד גבס לתקופה של שבוע ולאחריה הוחלט לגבס את רגלי באופן מלא לתקופה נוספת של חודש, ביום 19-12 הוסר הגבס לאחר צילום, אך עדיין רואה אני נפיחות ברגל, צבע הרגל כהה, חש כאבים עזים בניסיון לבצע דריכה מלאה כמו גם כאבים בחלק העליון של כף הרגל שהוא מוקד הפגיעה העיקרי, שאלתי אם הכאב אותו אני מתאר נורמלי לאחר הסרת גבס? כמו גם האם טבעי לחוש כאב מסויים בכתף כשנה לאחר שפרקתי אותה, כאב לא מתמשך, בא והולך ובפעולות מסוימות שאני מבצע.

28/12/2010 | 13:27 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן לענות לשאלתך. יש צורך בבדיקה מסודרת ובדיקות עזר לפי הצורך. פנה לבדיקת אורתופד באזור מגוריך. בברכה – דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול