קריסה פנימה בשתי כפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/12/2010 | 18:31 | מאת: אלונה

שלום! אני בת 32, סובלת לפי אבחון של אורטופד מקריסה פנימה של כפות רגליים. עברתי טיפול בתרופת, פיזיוטרפיה, נרשמתי לחוגים לפי המלצה של פיזיוטרפיסט שלדעתו אמורים לעזור בבעיה, הזמנתי מדרסים ואחרי חצי שנה עדיין מרגישה אי נוחות עם המדרסים וכאבים. מה עוד אני יכולה לעשות כדי לפחות קצת לשפר את המצב. תודה אלונה

28/12/2010 | 13:01 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לפנות לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל. לעיתים מדרסים זה לא מספיק וצריך ממש נעל מותאמת ולעיתים אין ברירה ויש צורך בטיפול ניתוחי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול