שאלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/12/2010 | 07:01 | מאת: קארין

אני בת 36 שוקלת 50 נעלתי לפני כמה ימים מגפיים לא אורטופדיות עם עקבים ואחרי שהורדתי אותם לאחר כמה שעות של הליכה עליהם...הרגשתי כאבים בכל הרגל כאבים חזקים מאוד אני כבר יומיים עדיין מרגישה את הכאבים האם יכול לקרות מצב כזה מנעליים????ואיך זה עובר??(יש לציין שהכאבים בגובה המגף עד הברך

28/12/2010 | 10:13 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם יכול לקרות מצב כזה מנעליים???? - כן. ואיך זה עובר?? - תלוי מה הנזק. יש צורך בבדיקה מסודרת לבדוק מה הנזק שנגרם וטיפול בהתאם. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול