נפיחות בקרסול שמאל לאחר שבר.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/12/2010 | 15:03 | מאת: הילה

לד"ר יחזקאל שלום, בתאריך 6/10/2010 נפלתי ושברתי את הקרסול . כעת השבר התחבר יפה ואני עושה פיזוטורפיה אולם כאשר אני עומדת או הולכת הרבה יש לי כאבים וזה מתנפח לי עוד יותר. מה שמטריד אותי זו הנפיחות והבצקת שיש לי עדיין במקום של השבר. האם זה בסדר ? או שעלי לפנות לרופא האם יש תקופת החלמה שהבצקת תעבור לאחר השבר? למותר מלציין שגם לפני הנפילה בשני הקרסוליים הייתה לי נפיחות קלה והרופא אז טען שזו בלוטה שומנית או נוזל שהצטבר האם גם זה דורש טיפול ? אודה לתשובתך.

28/12/2010 | 09:56 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם זה בסדר ? - סביר כאבים ונפיחות חודשיים לאחר שבר. או שעלי לפנות לרופא האם יש תקופת החלמה שהבצקת תעבור לאחר השבר? - בצקת יכולה להיות תקופה ארוכה אפילו עד שנה. למותר מלציין שגם לפני הנפילה בשני הקרסוליים הייתה לי נפיחות קלה והרופא אז טען שזו בלוטה שומנית או נוזל שהצטבר האם גם זה דורש טיפול ? - לא כל עוד זה לא מפריע. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול