כאב חד באצבע השנייה החיצונית בכף רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/12/2010 | 15:22 | מאת: ורד

שלום, נתקעתי ברגל של הספא עם האצבע המדוברת ומאז הכאב חזק מאד. אין נפיחות אבל כואב מאד לדרוך על הרגל. האצבע נוטה מעט ימינה (עם כיוון הפגיעה) אך לא ברור אם זה היה קודם ככה. בעלי ניסה למשוך וליישר אך זה לא עזר...האם זה שאין נפיחות זה אומר שאין שבר או נקע והדרך היחידה להחלים היא פשוט לתת לזה לעבור? או שחייב ללכת לעשות צילום בכל מקרה אם זה כואב.

19/12/2010 | 15:10 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התיאור. יש צורך בבדיקה מסודרת ובבדיקות עזר. פני לבדיקת אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול