כף הרגל עקומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/12/2010 | 11:10 | מאת: ליאתי

לאחר שכאב בכף רגל ימין הקשה עלי לדרוך על הצד הפנימי התחלתי הולכת כשכל הקרסול נשען על צד ימין ולא דרכתי על הכף רגל כבר חודשים הבוהן נרדמה לחלוטין ויתר האצבעות לא מתקפלות על פי בקשה שלי והרגל קצת נפוחה האם גרמתי לעצמי נזק לקרסול כי עכשו כף הרגל לא ישרה על הריצפה והצד הפנימי שבו נמצאת הבוהן מתרומם האם אצטרך ניתוח האם ניתן לטפל בלי כי אני מרגישה כאב או מין תחושה כזאת של לחץ בבוהן במיוחד וכאב בהמשך הרגל עשיתי בדיקת של EMG לבדיקת הרגל לא כף הרגל ונמצא כי יש חולשה בשרירים ( אני לא ממש דורכת יותר גוררת..)אבל העצבים תקינים האם צריך גם בדיקה לכף הרגל או זה מספיק תודה על תשובתך

17/12/2010 | 14:23 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מהתיאור לא ניתן להגיע לאבחנה, להציע טיפול, או לענות על שאלתך. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול